Training (onderwijs)teams

Loop je er als onderwijsteam tegenaan dat studenten anders denken,  moeite hebben om hun opdrachten te vertalen naar de praktijk? Dat de opdrachten niet op papier komen omdat hun brein anders werkt en zij liever vanuit het grote geheel werken in plaats van stap voor stap? Dat studenten moeite hebben om hoofd- en bijzaken te scheiden. Dat er sprake is van overprikkeling en ze daarom niet tot leren komen?

Merk je als team dat de concentratie van studenten anders werkt en willen jullie graag aansluiten in gedrag en communicatie bij de studenten die anders denken?

Dan ga ik graag met jullie in gesprek en samen op verkenning hoe jullie de juiste aansluiting kunnen vinden bij de neurodivergente breinen. Iedere training zal op maat aangeboden worden met casuïstiek uit jullie eigen onderwijspraktijk. Als docent wil je je pedagogisch/didactisch handelen aan laten sluiten bij iedere unieke student zodat zij hun persoonlijke talenten en kwaliteiten kunnen ontwikkelen.

Ben je als team op zoek naar meer praktische kennis/vaardigheden rondom neurodivergente breinen? Dan ondersteun ik jullie graag. Bij de training kan een ervaringsdeskundige aansluiten.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken neem dan contact op met mij via dit formulier. Je kunt aangeven op welke manier je graag door mij benaderd wilt worden.